Το μυστικό για την ανατροφή των παιδιών που εφαρμόζει o πρίγκηπας Ουίλιαμ

Κάθε γονιός επιλέγει έναν ξεχωριστό τρόπο για να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς κάθε παιδί είναι διαφορετικό και δεν ταιριάζουν σε όλα τα παιδιά οι ίδιοι μέθοδοι. Ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες τακτικές που λειτουργούν στα περισσότερα παιδιά.

Το μυστικό για την ανατροφή των παιδιών που εφαρμόζει o πρίγκηπας Ουίλιαμ

Μία από αυτές είναι και αυτή που εφαρμόζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο γιο του. Αν παρατηρήσετε, στις περισσότερες φωτογραφίες και video που ο πρίγκιπας απευθύνεται στο γιο του είναι γονατιστός. Το να έρχεστε στο ύψος των παιδιών σας είναι μία τεχνική που οι ψυχολόγοι συστήνουν ανεπιφύλακτα.

Το μυστικό για την ανατροφή των παιδιών που εφαρμόζει o πρίγκηπας Ουίλιαμ
Το μυστικό για την ανατροφή των παιδιών που εφαρμόζει o πρίγκηπας Ουίλιαμ

Η τεχνική αυτή ονομάζεται ενεργή ακρόαση και δείχνει στο παιδί πως λαμβάνετε υπόψη τα λόγια τους, πως είναι σημαντικά για εσάς. Ακόμα κι αν θέλετε να τα μαλώσετε, είναι καλό να εφαρμόζετε αυτή την τεχνική καθώς δεν τα νουθετείτε με τον όγκο σας αλλά με τα λόγια σας. Η τεχνική αυτή ενισχύει την αυτοπεποίθηση των γονιών, διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ σας και αναπτύσσει την εμπιστοσύνη που σας έχουν τα παιδιά σας.

yolife.gr

Mymommy.gr

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mymommy.gr
Η αγαπημένη συντροφιά της κάθε Μανούλας. Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Το mymommy.gr απευθύνεται στη νέα μαμά και τη σύγχρονη γυναίκα γιατί τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας και η πηγή έμπνευσης μας !

FOLLOW US ON [icon type="fa-facebook" size="icon-3x" url="https://www.facebook.com/mymommy.gr/" box="true"] [icon type="fa-twitter" size="icon-3x" url="https://twitter.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-pinterest" size="icon-3x" url="https://gr.pinterest.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-google-plus" size="icon-3x" url="https://plus.google.com/117049516959846368092" box="true"] [icon type="fa-linkedin" size="icon-3x" url="https://www.linkedin.com/in/mymommy" box="true"]
Newsletter
error

Follow us on Social Media. Spead the word...!