Το μωρό που αντιγράφει τον Ρόκυ Μπαλμπόα (viral video)

Την Τελευταία εβδομάδα έχει γίνει viral στο ίντερνετ ένα βίντεο με ένα μωρό που αντιγράφει την προπόνηση του Ρόκι.  Το μωρό το αποκαλούν χαϊδευτικά «Baby Balboa».

Δείτε το βίντεο που  κινηματογραφούν κρυφά οι γονείς του μωρού , να παρακολουθεί  σκηνές από την προπόνησης του Ρόκι, από το «Rocky II», και να παθιάζεται. Ο πατέρας του μωρού λέει πως, είναι παθιασμένος με το «Ρόκι» και ζητά να τον βλέπει συνεχώς.

Λίγο μετά ξεκινά να κάνει ότι βλέπει (όπως μπορεί) ό,τι κάνει ο Ρόκι. Το βίντεο έφτασε μέχρι τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος το ποστάρισε περήφανα στον λογαριασμό του στο twitter.

Mymommy.gr

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mymommy.gr
Η αγαπημένη συντροφιά της κάθε Μανούλας. Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Το mymommy.gr απευθύνεται στη νέα μαμά και τη σύγχρονη γυναίκα γιατί τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας και η πηγή έμπνευσης μας !

FOLLOW US ON [icon type="fa-facebook" size="icon-3x" url="https://www.facebook.com/mymommy.gr/" box="true"] [icon type="fa-twitter" size="icon-3x" url="https://twitter.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-pinterest" size="icon-3x" url="https://gr.pinterest.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-google-plus" size="icon-3x" url="https://plus.google.com/117049516959846368092" box="true"] [icon type="fa-linkedin" size="icon-3x" url="https://www.linkedin.com/in/mymommy" box="true"]
Newsletter
error

Follow us on Social Media. Spead the word...!