Σπιτικό Παγωτό με γεύση μπανάνα στιγμής

Σπιτικό Παγωτό με γεύση μπανάνα στιγμής

Ένα πολύ εύκολο και λαχταριστό παγωτό  στη στιγμή ! Το πιο νόστιμο υγιεινό  επιδόρπιο από τα χεράκια της μαμάς !

Για το παγωτό αυτό μπορούμε να έχουμε τις μπανάνες στην κατάψυξη και να τις ενώσουμε με τα υπόλοιπα υλικά όταν θελήσουμε!

Υλικά

3 μπανάνες μεγάλες

400 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό

2 κ.σ. μέλι

2 κ.σ. άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση

Χαράζουμε με ένα μαχαιράκι τις μπανάνες και αφαιρούμε προσεκτικά το εσωτερικό χωρίς να τις σκίσουμε. Κόβουμε τις μπανάνες σε λεπτές φετούλες και τις βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν τελείως. Έπειτα τοποθετούμε τις μπανάνες στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι, το μέλι και την άχνη. Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά, γεμίζουμε τις μπανάνες με το παγωτό και καταψύχουμε για άλλη 1 ώρα. Σερβίρουμε τις μπανάνες κομμένες σε χοντρές φέτες!

manifestoculinary

Mymommy.gr

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mymommy.gr
Η αγαπημένη συντροφιά της κάθε Μανούλας. Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Το mymommy.gr απευθύνεται στη νέα μαμά και τη σύγχρονη γυναίκα γιατί τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας και η πηγή έμπνευσης μας !

FOLLOW US ON [icon type="fa-facebook" size="icon-3x" url="https://www.facebook.com/mymommy.gr/" box="true"] [icon type="fa-twitter" size="icon-3x" url="https://twitter.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-pinterest" size="icon-3x" url="https://gr.pinterest.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-google-plus" size="icon-3x" url="https://plus.google.com/117049516959846368092" box="true"] [icon type="fa-linkedin" size="icon-3x" url="https://www.linkedin.com/in/mymommy" box="true"]
Newsletter
error

Follow us on Social Media. Spead the word...!