Ξαφνικά το μωρό μου έγινε μαύρο στην αγκαλιά μου..!

Ξαφνικά το μωρό μου έγινε μαύρο στην αγκαλιά μου..!

Με τον άντρα μου ειμαστε μαζί απο το 2006. Aπο την αρχή ήξερα οτι αυτόν το αντρα θα τον παντρευτώ…!! Tετοια ΑΓΑΠΗ!!

Tο 2012 παντρευτήκαμε και ήταν η πρώτη μαγική στιγμή της ζωής μου! Aμεσως βάλαμε μπρος για παιδάκι το οποίο δεν άργησε καθόλου και μετά απο 1,5 μήνα ήμουν έγκυος, χαρά & κλάμα μαζί.

ΠΗΤ 11/3/2013

Η εγκυμοσύνη μου τέλεια, πραγματικά δεν κατάλαβα τιποτα, ολα ήταν τέλεια!!!

3/3/2013, 39 εβδομάδων, πάω στον γιατρό ο οποίος με εξετάζει και μου λέει πως εχουμε κανα 2 μέρες ακόμα!!

«Ελα πάλι αυριο το βράδυ να σε δω!«

Φεύγοντας με τον αντρα μου παθαίνουμε λάστιχο και μου λέει «Σημάδι ειναι, θα γεννήσεις…!!!«

Και όντως ήταν! Στις 2 το βράδυ ξεκίνησαν οι πόνοι, μέχρι τιε 4 ήταν υποφερτοι, μετά ωχ Παναγία μου…!! Φευγω για το Λητω όπου με (καλοδέχτηκαν) με διαστολή 2!

Κατα τις 8 και με διαστολή 4 με ρωτάει ο γιατρός «Επισκληρίδιο;;«

Εννοείται, του λέω και έτσι γύρω στις 9:30 ηρέμησα και απολάμβανα την στιγμή η οποία δεν άργησε καθόλου… Στις 11 παρά δέκα άκουσα τον πιο υπέροχο ήχο της ζωής μου!!! Το αντρακι μου το όμορφο ήταν μαζί μου, με κοιτούσε και μου έκανε παράπονα με τα χειλάκια του…!!!

3850, υγιεστατος μου λέει η παιδίατρος που μου τον εφερε (ετσι νομίζαμε…)

Μέχρι το μεσημέρι της επόμενης όπου στην αγκαλιά μου το παιδί έγινε μαύρο, έτσι ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση!! Πανικος, εγω ουρλιαζα, ο άντρας μου δεν ήταν εκεί, τρελάθηκα! Μου τον πήραν κατευθείαν για εξετάσεις και το απόγευμα που βγήκαν έδειξαν οτι το παιδί έχει μικρόβιο και πρέπει να φύγουμε για ΜΕΝΝ στην Αθηνα!!! Τρελαθηκαμε όλοι, ο άντρας μου έφυγε με το παιδί και εγω πίσω να κοπανάω το κεφάλι μου στους τοίχους κυριολεκτικά!!!

Ο γιος μου μετά απο απίστευτες εξετάσεις γιατι δεν βρίσκανε τι έχει -σκεφτείτε οτι του πήραν 4 φορές υγρό απο το μυελό των οστών!!!- μετα απο 2 εβδομάδες ανακαλύψαμε οτι το παιδί έχει μυκητισιακη μηνιγγίτιδα, δηλαδή με απλά λόγια είχε κολλήσει μύκητες απο μένα και είχαν πάει στο υγρό του εγκεφάλου! 1 στα 15000 παιδιά! Οι γιατροί ήταν τέλειοι και ετσι μετα απο 40 μέρες νοσηλείας πήραμε το αντρακι μας και ήρθαμε σπίτι!

Σημερα ειναι 3 χρόνων και με έχει τρελάνει!!!!

7/6/2015 μαθαίνω οτι είμαι πάλι έγκυος και η πρωτη μου σκέψη ειναι να μην κολλήσω και αυτο το παιδί…!!! Πηγαμε στον γιατρό με τρόμο μήπως κάτι δεν πάει καλα, αλλα ήταν ολα τέλεια! Ο τρόμος βέβαια δεν έφυγε γιατι είχαμε… διδυμα!!!!

Το ενα εγκεφαλικό μετα το αλλο !!!! Ξανα χαρές, πανηγύρια και αυτη η εγκυμοσύνη τέλεια, αλλα ο φόβος φόβος!!!

Αυτη την φορά προτίμησα να γεννήσω στο νοσοκομείο και οχι σε κλινική παρόλο που ήταν Διδυμα γιατι κατάλαβα πως πραγματικά οτι και να σου τύχει στο νοσοκομειο καταλήγεις!!!!

ΠΗΤ 17/3/2016

17/2 ομως με έπιασαν πάλι πόνοι και ετσι 18/2/2016 36 εβδομάδων μπαίνω για καισαρκη! Καμία σχέση, εντελώς διαφορετικά απο την πρωτη φορά… Και εκεί συνάντησα τις δυο κουκλάρες μου 2300kg και 2500kg υγιέστατες (πως φοβόμουν!!)

Αλλα ευτυχώς ολα πήγαν τέλεια, ειναι όντως υγιέστατες και πανέμορφες!!! Σημερα ειναι 42 ημερών και είμαι μια ακόμα ευτυχισμένη Μαμα!!!!

Να ειναι ολα τα παιδάκια του κόσμου γερα γιατι αυτα ειναι το μέλλον μας!!!!!

Φιλια

Μαμα Ν. | eimaimama.gr

 

 

Mymommy.gr

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mymommy.gr
Η αγαπημένη συντροφιά της κάθε Μανούλας. Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Το mymommy.gr απευθύνεται στη νέα μαμά και τη σύγχρονη γυναίκα γιατί τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας και η πηγή έμπνευσης μας !

FOLLOW US ON [icon type="fa-facebook" size="icon-3x" url="https://www.facebook.com/mymommy.gr/" box="true"] [icon type="fa-twitter" size="icon-3x" url="https://twitter.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-pinterest" size="icon-3x" url="https://gr.pinterest.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-google-plus" size="icon-3x" url="https://plus.google.com/117049516959846368092" box="true"] [icon type="fa-linkedin" size="icon-3x" url="https://www.linkedin.com/in/mymommy" box="true"]
Newsletter
error

Follow us on Social Media. Spead the word...!