Γιατί αυτό το μωράκι κλαίει κάθε φορά που τελειώνει ένα παραμύθι; (Βίντεο)

Γιατί αυτό το μωράκι κλαίει κάθε φορά που τελειώνει ένα παραμύθι; (Βίντεο)

Αυτό το μωρό αγαπά τόσο πολύ τη λογοτεχνία, που κάθε φορά που η μαμά του Alicia Stevens τελειώνει το παραμύθι που του διαβάζει, βάζει τα κλάματα απαρηγόρητο.

O μόλις 10 μηνών Emmet αποδεικνύει με την στάση του ότι πάντα η τέλος της ανάγνωσης ενός βιβλίου είναι μια γλυκόπικρη τραγωδία και δεν έχει σημασία το είδος του βιβλίου, αλλά ούτε και η ηλικία του αναγνώστη…

Δείτε το βίντεο

It’s yolife

Mymommy.gr

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mymommy.gr
Η αγαπημένη συντροφιά της κάθε Μανούλας. Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Το mymommy.gr απευθύνεται στη νέα μαμά και τη σύγχρονη γυναίκα γιατί τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας και η πηγή έμπνευσης μας !

FOLLOW US ON [icon type="fa-facebook" size="icon-3x" url="https://www.facebook.com/mymommy.gr/" box="true"] [icon type="fa-twitter" size="icon-3x" url="https://twitter.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-pinterest" size="icon-3x" url="https://gr.pinterest.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-google-plus" size="icon-3x" url="https://plus.google.com/117049516959846368092" box="true"] [icon type="fa-linkedin" size="icon-3x" url="https://www.linkedin.com/in/mymommy" box="true"]
Newsletter
error

Follow us on Social Media. Spead the word...!