Εσύ στην δική σου μαμά έχεις πει #MAMA_EIXES_DIKIO;

#MAMA_EIXES_DIKIO

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσες φορές σου έχει πει η μαμά σου: «Στα έλεγα εγώ»; Και είχε και δίκιο εν τέλει. Και δεν θέλεις να το παραδεχτείς γιατί μετά θα σου πει: » Είδες που στα έλεγα. Να την ακούς πάντα τη μανούλα». Οι μαμάδες η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ξέρουν καλύτερα από σένα!

Θα την ευχαριστείς όταν μεγαλώσεις για όλα όσα σου έχει μάθει και σου έχει πει κατά καιρούς. Και η αλήθεια είναι πως όσο και να μισείς τις συμβουλές της, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτές. Αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη που παίρνεις για να πεις τον πόνο σου;

Όσο μεγαλώνεις απλά θα ευγνωμονείς την μαμά σου για όλα.

 

 

Mymommy.gr

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mymommy.gr
Η αγαπημένη συντροφιά της κάθε Μανούλας. Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Το mymommy.gr απευθύνεται στη νέα μαμά και τη σύγχρονη γυναίκα γιατί τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας και η πηγή έμπνευσης μας !

FOLLOW US ON [icon type="fa-facebook" size="icon-3x" url="https://www.facebook.com/mymommy.gr/" box="true"] [icon type="fa-twitter" size="icon-3x" url="https://twitter.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-pinterest" size="icon-3x" url="https://gr.pinterest.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-google-plus" size="icon-3x" url="https://plus.google.com/117049516959846368092" box="true"] [icon type="fa-linkedin" size="icon-3x" url="https://www.linkedin.com/in/mymommy" box="true"]
Newsletter
error

Follow us on Social Media. Spead the word...!