Ο Διαγωνισμός έληξε: Βρεφικό Καρότσι Maclaren Triumph

Ο διαγωνισμός έληξε και η νικήτρια έχει ενημερωθεί με σχετικό μήνυμα.
Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή όλων σας !
Ένα πολύ μεγάλο δώρο για τυχερή μαμά-αναγνώστρια του mymommy.gr ! 

To Maclaren Triumph Καροτσάκι είναι ένα κομψό, για όλες τις χρήσεις. Προσφέρει στα παιδιά μια σπορ και άνετη κίνηση με μια ανακλινόμενη θεση. Είναι συμπαγές, ανθεκτικό καρότσι είναι εύκολο να ελιχθεί στο οδοστρωμα. Το κάθισμα μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο.

  Ένα ανθεκτικό αδιάβροχο περιλαμβάνεται , Υπάρχουν ζωνάκια  πέντε σημείων  για να κρατήσουν το παιδί σας ασφαλή στη θεση του καροτσιου.

• Κατάλληλο από την ηλικία των 6 μηνών έως 25kg
• Ζυγίζει 5.4kg
• Πλένεται, ανακλινόμενο κάθισμα με πέντε σημείων ζωνακια και αδιάβροχη κουκούλα
• Σκελετος απο τυπο αεροπορικου αλουμινίου
• Μεταφορά και με  ιμάντα
• ανάρτησης πίσω τροχών

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται μέσω της  ιστοσελίδας www.facebook.gr (mymommy.gr)

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/mymommy.gr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα mymommy.gr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post. 

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 26/03/2016 έως 03 /05/2016 στις 17.30 μ.μ 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την  03 /05/2016  στις 18:00, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα www.facebook.com/mymommy.gr/

1. like στη σελίδα mymommy.gr στο facebook   
2. Share στο Facebook


Καλή Επιτυχία !

 

Mymommy.gr

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

40 Comments
  1. Πραγματικά τελειο δωρο!!! Ο,τι πρέπει για την μπεμπα μας που έρχεται σε ένα μηνα!!! Ευχαριστούμε παρά πολυ!!! Μακάρι σταθώ τυχερή!!!!

  2. Ειναι υπεροχο!!! Σας ευχαριστουμε για την ευκαιρια!!!

  3. το χρειαζόμαστε γιατί είναι πολύς δρόμος μέχρι τον παιδικό και το δικό μας είναι πολύ παλιό βαρύ και δυσκίνητο!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mymommy.gr
Η αγαπημένη συντροφιά της κάθε Μανούλας. Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Το mymommy.gr απευθύνεται στη νέα μαμά και τη σύγχρονη γυναίκα γιατί τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας και η πηγή έμπνευσης μας !

FOLLOW US ON [icon type="fa-facebook" size="icon-3x" url="https://www.facebook.com/mymommy.gr/" box="true"] [icon type="fa-twitter" size="icon-3x" url="https://twitter.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-pinterest" size="icon-3x" url="https://gr.pinterest.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-google-plus" size="icon-3x" url="https://plus.google.com/117049516959846368092" box="true"] [icon type="fa-linkedin" size="icon-3x" url="https://www.linkedin.com/in/mymommy" box="true"]
Newsletter
error

Follow us on Social Media. Spead the word...!