Κερδίστε 1 ταξίδι στο Παρίσι και πολλά δώρα | Διαγωνισμός Vodafone Family

Νέος μεγάλος διαγωνισμός Vodafone για όλες τις αναγνώστριες του mymommy !

Η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας ! Για αυτό και η Vodafone  όπου μέσω ενός μεγάλου διαγωνισμού, κληρώνει super δώρα όπως ταξίδια σε Ελλάδα & εξωτερικό για όλα τα μέλη της οικογένειας, και συνδέσεις επικοινωνίας & ψυχαγωγίας για το σπίτι.

Ο χρήστης που θα επισκεφθεί την ιστοσελίδα

www.vodafonefamily.gr

με έναν εύκολο & γρήγορο τρόπο μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, απαντώντας σε τρεις απλές ερωτήσεις.

Μόλις συμπληρώσει τα πεδία που ζητάει η Vodafone ο Vodafone συνδρομητής κερδίζει μία συμμετοχή για την κλήρωση με δώρα που θα χαρεί με όλη την οικογένειά του.

Τα δώρα περιλαμβάνουν:

  • 1 ταξίδι στο Παρίσι για 4 ημέρες (με εισιτήρια εισόδου στην Disneyland)
  • 1 ταξίδι στη Ρώμη για 4 ημέρες
  • 1 ταξίδι στην Ελλάδα (σε προορισμό της επιλογής του νικητή)
  • 20 δωρεάν 24μηνες συνδέσεις Vodafone Home triple play Sports+

Τα δώρα δεν αποτελούν μόνο ένα ισχυρό κίνητρο για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία επιβράβευση προς τον σημαντικό θεσμό της οικογένειας, και τον χρόνο που έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μαζί!

 

Ενημέρωση Νικητών – Παραλαβή δώρων – διαγωνισμός Vodafone

Μετά την κλήρωση και εντός πέντε (5) ημερών, οι νικητές θα ενημερωθούν για τα Δώρα, που κέρδισαν, και τις διαδικασίες παραλαβής τους τηλεφωνικά από εκπρόσωπο της Vodafone. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα επιβεβαιώνονται με τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους.

Επισκεφτείτε  ΕΔΩ τη σελίδα του διαγωνισμού

 

 

Mymommy.gr

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mymommy.gr
Η αγαπημένη συντροφιά της κάθε Μανούλας. Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Το mymommy.gr απευθύνεται στη νέα μαμά και τη σύγχρονη γυναίκα γιατί τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας και η πηγή έμπνευσης μας !

FOLLOW US ON [icon type="fa-facebook" size="icon-3x" url="https://www.facebook.com/mymommy.gr/" box="true"] [icon type="fa-twitter" size="icon-3x" url="https://twitter.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-pinterest" size="icon-3x" url="https://gr.pinterest.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-google-plus" size="icon-3x" url="https://plus.google.com/117049516959846368092" box="true"] [icon type="fa-linkedin" size="icon-3x" url="https://www.linkedin.com/in/mymommy" box="true"]
Newsletter
error

Follow us on Social Media. Spead the word...!