Πληροφορίες για Διαφήμιση στην Ιστοσελίδα mymommy.gr

 

Η ιστοσελίδα www.mymommy.gr είναι ένα ειδησεογραφικό portal/blog, που επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα. Στην ουσία πρόκειται για ένα μπλόγκ /προσωπική ιστοσελίδα, με καθημερινή ενημέρωση σε θέματα που απασχολούν την οικογένεια , την μαμά και την σύγχρονη γυναίκα, οικογένεια κ.α. Περιέχει επίσης χρήσιμες πληροφορίες από διακεκριμένους επιστήμονες σχετικά με τον Θηλασμό, την εγκυμοσύνη και την ψυχολογία.

Aν οι υπηρεσίες που προσφέρετε ή τα προϊόντα που εμπορεύεστε απευθύνονται  στην γυναίκα,στη μητέρα, στο παιδί, για την εγκυμοσύνη, βάπτιση ή η επιχείρηση σας έχει σχετική θεματολογία με παιδιά και τη γυναίκα, έχετε την δυνατότητα  να γίνετε χορηγός στη σελίδα mymommy.gr

 

Προβολή επιχειρήσεων στο mymommy.gr

1) Μπορούμε να φιλοξενήσουμε το Banner σας διαστάσεων 300x250px (τετράγωνη διαφήμιση) στην πλαϊνή στήλη  (sidebar) ή Banner διαστάσεων 768x90px (οριζόντια διαφήμιση) ανάμεσα στις αναρτήσεις της αρχικής σελίδας .

Τα Banners θα έχουν ενεργούς συνδέσμους που θα οδηγούν στην σελίδα σας.

Δεν έχετε έτοιμο Banner;  Ζητήστε μας να το φτιάξουμε εμείς την διαφημιστική σας μακέτα .

Εάν δεν υπάρχει ιστοσελίδα της επιχείρησης, η ομάδα του mymommy.gr αναλαμβάνει να κατασκευάσει  την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας, όπου θα περιλαμβάνονται κείμενα και φωτογραφίες της επιχείρησης σας.

2) Μπορείτε να γίνετε χορηγός μας προσφέροντας  προϊόντα ή υπηρεσίες στους αναγνώστες μας μέσω διαγωνισμού που θα οργανώσουμε εμείς.

3) Ζητήστε μας να κάνουμε παρουσίαση του καταστήματος, των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας σε άρθρο. Αν θέλετε να μας πείτε μερικά λόγια θα προσθέσουμε και μία δική σας μίνι συνέντευξη. Όλα τα άρθρα προωθούνται ταυτόχρονα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του mymommy.gr πχ. Facebook, Twitter, gplus, Instagram

4) Γράψτε μας εσείς ένα άρθρο παρουσιάζοντας την δουλειά σας και εμείς θα το δημοσιεύσουμε και σας προτείνουμε επίσης και στην ανάλογη κατηγορία που θα αντιστοιχεί  πχ. Παιδική Διατροφή ή Βάπτιση.

Μην ξεχνάτε πως το ίντερνετ είναι από τα πιο αποδοτικά διαφημιστικά μέσα, που μπορεί να σας διαφημίζει οικονομικά και ασταμάτητα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, ακόμη και τις ώρες που η η επιχείρηση σας δεν λειτουργεί. Η προβολή  στο  Internet συνδυάζει και προσφέρει πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που λείπουν από τις κλασικές διαφημίσεις σε περιοδικά, τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία που έχετε, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας κάνοντας click ΕΔΩ ή

Στείλτε μας μήνυμα στο Facebook κάνοντας click ΕΔΩ

e-mail επικοινωνίας : info@mymommy.gr