Αυτό θεωρείται το πιο “hot” makeup trend

Το αποκαλούν “negative space makeup” δηλαδή μακιγιάζ με “αρνητικό χώρο” και οι απανταχού beauty bloggers το έχουν αναδείξει στο νέο αυτό  makeup trend .

Στην ουσία πρόκειται για μακιγιάζ που αφήνει “κενά” δηλαδή επιφάνειες χωρίς ίχνος μακιγιάζ.
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου μακιγιάζ, αφορά κυρίως το βάψιμο στα μάτια, με τις σκιές να μην αγγίζουν συγκεκριμένες περιοχές και να σχηματίζουν σχήματα στα κενά. Αυτό το εφέ μπορείτε να το πετύχετε είτε με τη μέθοδο του στένσιλ (δηλαδή κάτι να καλύπτει την περιοχή ενώ βάζετε μακιγιάζ) είτε με το να ζωγραφίσετε “κενά” με concealer. To negative space είναι τάση και στο μανικιούρ με το μανό να αφήνει ακάλυπτα μέη στο νύχι και να δημιουργεί σχήματα, ακόμα και στα χείλη με κενά στο κραγιόν.

sigmalive

Mymommy.gr

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mymommy.gr
Η αγαπημένη συντροφιά της κάθε Μανούλας. Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Το mymommy.gr απευθύνεται στη νέα μαμά και τη σύγχρονη γυναίκα γιατί τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας και η πηγή έμπνευσης μας !

FOLLOW US ON [icon type="fa-facebook" size="icon-3x" url="https://www.facebook.com/mymommy.gr/" box="true"] [icon type="fa-twitter" size="icon-3x" url="https://twitter.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-pinterest" size="icon-3x" url="https://gr.pinterest.com/mymommygr" box="true"] [icon type="fa-google-plus" size="icon-3x" url="https://plus.google.com/117049516959846368092" box="true"] [icon type="fa-linkedin" size="icon-3x" url="https://www.linkedin.com/in/mymommy" box="true"]
Newsletter
error

Follow us on Social Media. Spead the word...!