Έτσι είναι τα Χριστούγεννα αν έχεις μωράκι (Βίντεο)

Όπως ήδη καταγράψαμε αν είσαι νέα μανούλα, τα φετινά Χριστούγεννα δε μοιάζουν με κανένα απ΄όσα έχουν περάσει.
Ο στολισμός του δέντρου, το πλάσιμο των μπισκότων και των γιορτινών γλυκών αλλά και το άνοιγμα των δώρων γίνονται κάπως… διαφορετικά. ‘Όσο για το τι θα τραβήξει την προσοχή του μωρού;

Κανείς δεν ξέρει! Από τα κλαδάκια του δέντρου, τα στολίδια μέχρι ένα απλό χαρτόκουτο είναι ικανά να αποσπάσουν την προσοχή του μωρού, ακόμη κι αν δίπλα παρατάσσονται τα πιο ακριβά κι εντυπωσιακά παιχνίδια. Όσο για τις ζημιές; Ούτε που φαντάζεσαι πότε μπορεί να γίνουν.

Ένα πραγματικά απολαυστικό βιντεάκι που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει το γολγοθά των γονιών που έχουν μωράκια αυτά τα Χριστούγεννα…

Αξίζει να το δεις από την αρχή μέχρι το τέλος!

Δες το βίντεο

 

                                                                                                          πηγή:womenonly.gr

Mymommy.gr

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mymommy.gr
Η αγαπημένη συντροφιά της κάθε Μανούλας. Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια , συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Το mymommy.gr απευθύνεται στη νέα μαμά και τη σύγχρονη γυναίκα γιατί τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας και η πηγή έμπνευσης μας !

FOLLOW US ON
Newsletter
error

Follow us on Social Media. Spead the word...!